Volvo Sucatrans

sucatrans

Transport van levende varkens

Sucatrans is gespecialiseerd in hoogstaand transport van fokvarkens en biggen. Met trailers die uitgerust zijn voor dieren van topkwaliteit, volgens de meest geavanceerde normen en voorwaarden, doorkruisen wij geheel Europa. Dankzij de ervaring en goede zorgen van onze chauffeurs brengt Sucatrans uw dieren steeds in de best mogelijke omstandigheden op hun bestemming.

UVPE Trailer
“Wij vervoeren de beste fokvarkens overal in Europa. Deze dieren verdienen dan ook het meest gesofisticeerd transport.”

Bewust investeren in technologie en veiligheid

Naast het welzijn en comfort van de dieren staat hun gezondheid tijdens het transport centraal. Daarom gebruiken wij geklimatiseerde trailers die uitgerust zijn met UVPE-technologie. Dankzij deze filtering worden alle mogelijke bacteriën uit de lucht gedood en wordt de kans op besmetting tijdens het transport tot een minimum herleid.

technologie
Sucatrans

Kraaknet,
altijd en overal!

In onze sector gaan veiligheid en netheid sowieso hand in hand. Om onze garanties op dat vlak waar te maken, is een kraaknet transport een absolute voorwaarde. Daarom besteden wij heel veel aandacht aan het reinigen van de trailer tijdens en na elk transport en werken wij enkel met ervaren en plichtsbewuste Belgische chauffeurs die de regelgeving kennen én navolgen.

Gebruik van witte werkkledij, laarzen en handschoenen
Propere vrachtwagen met ordelijke cabine
Ontsmetten en stomen van de trailer na elke rit
Snelle reiniging mogelijk dankzij moderne uitrusting