Sucatrans vroeger

Volharding en ondernemerszin in een sterk familiebedrijf

Sucatrans is een familiebedrijf pur sang. Vader Ignace startte jaren geleden met vervoer van levende varkens, veelal naar het slachthuis. Zijn activiteiten breidden zich buiten de landsgrenzen uit en Ignace richtte zich met Sucatrans vooral op slachtvervoer van en naar Italië.

Oog voor opportuniteiten en innovatie

Zo’n 15 jaar geleden koos hij resoluut voor een andere richting. Op vraag van verschillende varkensboeren in de regio specialiseerde Sucatrans zich in het vervoeren van fokzeugen vanuit Denemarken. Een keuze die heel wat uitdagingen met zich mee bracht.

Om deze kwetsbare dieren op de beste manier te kunnen vervoeren, liet Ignace, als eerste in België, geklimatiseerde varkenstrailers bouwen. Zijn oog voor opportuniteiten en volharding om te durven investeren in nieuwe technologieën heeft van Sucatrans de boeiende en bloeiende onderneming gemaakt die ze op vandaag is.

Zeugen geklimatiseerd

Professionele partner in de varkenssector

Dankzij een scherp inzicht in de markt en continue investeringen in modern en kwalitatief materiaal blijft Sucatrans van onschatbare waarde in een zeer gespecialiseerde en veeleisende sector.

Ook in service maakt Sucatrans het verschil. Bij elke opdracht nemen wij de administratieve opvolging voor onze rekening. Kathleen zorgt dat alle nodige documenten steeds in orde zijn en dat de klanten zich nergens zorgen over hoeven te maken.

Sucatrans Wagenpark

Kennis van en passie voor de job

Dat zijn de kernwaarden van het volledige Sucatrans-team. Hoe geavanceerd en modern het materiaal ook mag zijn, het zijn de mensen die in deze sector het verschil maken.

De chauffeurs bij Sucatrans zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun job. Met hun aandacht voor het welzijn van de dieren, de aandacht voor hygiëne en veiligheid en zorg voor hun materiaal onderscheiden ze zich in de vaak harde transportsector. Daar zijn we als onderneming bijzonder trots op.

George Sucaet